dimecres, 12 de juny del 2013

Projecte "Quin Ruc!"



"Quin Ruc!" és el darrer projecte que estic mirant de publicar en el mercat editorial. Explica la història d'un pagès malcarat que es deixa prendre el pèl per un ruc que no és tan ruc com sembla. 
Clicant a la imatge superior podreu lleguir tota la història i veure'n una maquetació provisional. Si alguna editorial hi mostra interès i ho creu convenient potser tocarà adaptar-lo una mica, però forma part del procés d'edició.

Des d'aquí vull agraïr a totes les persones que han col·laborat, d'una manera o d'una altra, a perfilar el text: Rosa Rubio, Roger Torroella, Mari Carmen Escorcia, Anna Gómez, Griselda Ballester i ,molt especialment, Oriol Solé. A totes elles, moltes gràcies per les opinions, els comentaris i les correccions.

I gràcies a les meves companyes d'estudi (Cinta Villalobos, Lucía Serrano i Ona Caussa) pels ànims i les empentes.

Penjo també unes mostres dels esbossos, la primera imatge de conte en blanc i negre i el seu resultat amb el color final. 








2 comentaris:

Melic ha dit...

Molt xulo ! bona història i ritme. Una bona dosis d'ètica sempre va bé.

didalkoniec ha dit...

Moltes gràcies, Eric! Això del ritme m'ha arribat a l'ànima perquè me n'he preocupat molt mentre el feia. Ara l'estic movent per trobar editor: creuem els dits!.
Una abraçada!

Clicky Web Analytics