divendres, 29 de febrer del 2008

Treball en equip

3 comentaris:

bbonaque ha dit...

Sencillament brutals! Hola Roger. Les textures d'aquesta última il.lustració son fetes directament amb pincells del photoshop o d'alguna fotografia escanejada? El cartell va ser per a un concurs que es va fer el mes passat. Estic tenint prou sort ultimament... Et volia fer una pregunta mes, com arribares a publicar il.lustracions? Enviares dossiers de treball a les editorials? M'agradaria alguna vegada publicar algun dibuix en alguna revista..Vinga gràcies

didalkoniec ha dit...

Moltes gràcies Borja. La textura va sortir d'un fons que ja tenia fet amb acrílic que vaig retocar amb photoshop per destacar-ne les rascades (que era el que m'interessava). En general, prefereixo els escaneijats als pinzells per les textures.
Sobre això de publicar en revistes, no hi ha un únic camí però ajuda si envies (o portes, si no tens diners per segells) a les editorials que t'interessen una recopilació dels treballs que més t'agradin i, sobretot, que més defineixin la teva manera de fer i d'entendre la il·lustració. La selecció és important, perquè a vegades les editorials s'enamoren d'il·lustracions que tu consideraves "de relleno", i pots correr el risc d'acabar fent coses que no sentis i odiar els teus propis treballs per culpa de les ganes de publicar.
Haver fet cartells et pot ajudar molt, perquè al cap i a la fí, tenen molt punts en comú amb una portada de revista. Si jo fos tu, potenciaria aquesta faceta.
Una altra cosa que pots fer és el següent: agafa uns quants articles de revistes o diaris que t'interessin, il·lustra'ls com si haguessin de sortir publicats i afegeix-los al portafolis que vols prensentar amb el títol o lema principal de cada article. Segur que t'ajuda. Molta sort.

Luc ha dit...

Buenísimas las ilustraciones. Enhorabuena!

Te he visto en un libro de catalán de Castellnou.

Luc

Clicky Web Analytics